Access Bars behandling

BARS behandling handler om at modtage ro og derfor give slip i det, der skaben støjen i dit sind. Du ligger på et behageligt leje og modtager healing gennem en serie af blide berøringer på forskellige punkter på kraniet. Der er intet du skal foretage dig andet end at være tilstede og det er helt o.k. at "smutte væk" i opmærksomheden. Det er en blid og samtidig dybdegående proces, ophængig af, hvad dit sind er parat til. Der kan aftales et signal til mig for at angive, at det lige nu er for intenst, så man straks kan gå videre til den næste håndstilling. Håndstillingerne vil ugle håret lidt. Du når selvfølgeligt en hel del dybere ved at vælge 90 minutters behandlingen. De allerfleste oplever en kombination af friskhed og afspændhed.


Denne behandling har til formål at sætte dig fri fra alle bindinger i dit sind, der forhindrer dig i at blive den bedste udgave af dig selv, du nogensinde har været. For hvert skridt du tager i denne proces skal den nye tilstand integreres og forstås. Du kan spørge om råd og jeg vil vejlede. De vigtigste svar modtager du inde i dit sind. Du vil blive mere og mere fortrolig med at være i din midte af kærlig ro.


Der er mange referencer til behandlingsformen under Access Consciousness, the BARS (engelsk), både på internettet, FaceBook, Youtube og andre steder. 

Varianter

Smagsprøve 30min

200

Op til 30 minutter hvor fokus er på at give lov til at modtage ro og slippe tankemylder. Eneste forudsætning: Din villighed til at slippe tankemønstret. Er der følelser forbundet med tankerne , som du kan slippe er chancen her. Alt foregår i fuld diskretion ligesom hos lægen. Behandlingen er egnet for alle,liggende, fuldt påklædt og uden distraktioner. Samtale er tilladt.


Home party BARS behandling

Kunne det være interessant, som del af et homeparty med veninder/venner at modtage en smagsprøve på Access BARS behandling, et alternativt indslag på aftenen. Behandlingen kan sagten foregå i samme lokale hvor alle opholder sig. Pris anhænger af antal deltagere og transport tid


spørg

BARS behandling standard 90min

600

Op til 90 minutter hvor fokus er på at give lov til at modtage ro og slippe tankemylder. Eneste forudsætning: Din villighed til at slippe tankemønstret. Er der følelser forbundet med tankerne , som du kan slippe er chancen her. Alt foregår i fuld diskretion ligesom hos lægen. Behandlingen er egnet for alle,liggende, fuldt påklædt og uden distraktioner. Samtale er tilladt.