Om Nærvær til Dig

Velkommen

Jeg hedder Peter Günther og tilbyder at assistere dig i at finde hjem til din indre kilde.


Jeg startede min søgen for mere end 30 år siden hvor nogle for mit logiske sind uforklarlige syn udfordrede mig. Jeg blev inviteret til at starte rejsen med at finde ud af hvem jeg er og hvad der skal til for at få et gladere liv.


Jeg blev bevidst om, at mit liv udspilles på en scene ligesom i et teater, med mange med- og modspillere; alle med forskellige udseende, forklædninger, kulisser og rekvisitter som agerer sammen med hinanden. Jeg indså at mine beslutninger i tanke, ord og handling påvirker forløbet meget stærkt.


Jeg har gennemgået en meget langt række af personlige udviklings processer, lige fra Trancendental Meditation, Shamanisme, Krystalterapi, Healing, Yoga, Åndedrætsterapi, Hvid Tantra og meget, meget mere. 


Jeg indså at de alle gav mig små indsigter og gaver jeg kunne integrere i mit liv til at skabe ro og harmoni som involverede både krop og sind.


I takt med at jeg har skabt de forandringer i mig og hvad jeg ønsker at være, har jeg oplevet at livet blive mere og mere fyldt af glæde, ro og har givet mig appetit på livet. Samtidig kan jeg meget nemmere forblive i min ro sammen med urolige mennesker.


Processen giver mulighed for få overblikket til at vække de ikke erkendte eller opdagede potentialer så de kan arbejde aktivt for dig.

Få en indledende samtale

Jeg vil give dig min udelte opmærksomhed og hjælpe dig med at få afdækket dit behov og fundet metoder til at hjælpe dig i gang.


Hos mig er der fuld fortrolighed og intet registreres uden dit samtykke. Hvis du ønsker det, kan du selv tage noter. Jeg fører ikke journal, men kan anbefale dig at gøre det. Det er en god støtte, især i starten.